Over betaling & PayPal

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en bezorging per gewone post.

www.cartadepapanoel.es heeft gekozen voor Paypal, de meest verspreide en veilige betaalmethode op internet. Met Paypal kunt u de meeste van de belangrijkste debet- of kredietkaarten gebruiken: Visa, MasterCard en Visa Electron. Als u wilt, kunt u ook uw bankrekening gebruiken om de betaling via online overschrijving uit te voeren.

Paypal is een eenvoudige, gemakkelijke en veilige methode om uw debet- of kredietkaart te gebruiken om uw bestelling van de brief van Sinterklaas te betalen.

Paypal is de bekendste en meest gebruikte bankgateway op het internet.

Belangrijke opmerking: u hoeft geen Paypal-klant te zijn om via deze bankgateway te betalen, maar het betalingsproces wordt uitgevoerd met uw debet- of kredietkaart zoals bij elke andere betalingsgateway van een bank. Eventueel kunt u aan het einde van het betalingsproces lid van Paypal worden.

De eenvoud van het Paypal-systeem is ideaal voor de betalingen van de brieven van de Kerstman.

De volgende informatie is zichtbaar op de website van Paypal.

Paypal is een leider geworden op het gebied van internetbetaaloplossingen, met meer dan 203 miljoen gebruikers wereldwijd. Verkrijgbaar in 202 markten en 25 munten, maakt Paypal wereldwijde transacties mogelijk via betalingen in verschillende landen, valuta's en talen.

Als u Paypal als betaalmiddel gebruikt, garandeert u dat uw betaling veilig is.

Meer informatie over Paypal:

http://www.paypal.es/cgi-bin/webscr?cmd=p/gen/about-outside

https://www.paypal.es

JURIDISCHE MEDEDELING 

SITE MAP