Bepalingen

Deze voorwaarden regelen de website, die SOLNET TELECOM SL (hierna SOLNET) beschikbaar stelt aan gebruikers.

Het gebruik van deze website impliceert aanvaarding van de hier vermelde gebruiksvoorwaarden.

SOLNET behoudt zich het recht voor de gebruiksvoorwaarden van deze website te wijzigen wanneer zij dit nodig acht, evenals het recht om de werking van deze website op te schorten, te onderbreken of te staken wanneer zij dit nodig acht.

1/ Bestellingen en verzendingen

U kunt alleen bestellingen plaatsen op onze website als u ouder bent dan 18 jaar, in overeenstemming met de Spaanse wetgeving inzake e-commerce en internetcommerce.

We verzenden brieven over heel de wereld.

We raden ten zeerste aan om na 30 november geen bestellingen te plaatsen als u in de EG (Europese Gemeenschap) woont.

Als u buiten de EG woont, plaats dan geen bestellingen na 25 november. U kunt de bestelling later plaatsen, tot 30 november, maar om te garanderen dat de brief vóór Sinterklaas aankomt, dient u de verzending per dringende post te selecteren.

2/ Onze brieven

U kunt hier de specifieke kenmerken van de brieven die worden verzonden bekijken.

3/ Prijzen

Alle prijzen van de bestellingen zijn inclusief 16% btw en de verzendingskosten per gewone post.

Een euro van elke gekochte brief die via deze website is gekocht, zal worden gebruikt voor projecten die Aldeas Infantiles SOS in Spanje en de rest van de wereld heeft.

4/ Betalingen en Paypal

 www.cartadepapanoel.es heeft gekozen voor Paypal, het meest verspreide en veilige betalingsplatform op internet. Met Paypal kunt u de meeste van de belangrijkste debet- en kredietkaarten gebruiken: Visa, MasterCard, Visa Electron en andere.

Als u wilt, kunt u ook uw bankrekening gebruiken om de betaling via online overschrijving uit te voeren.

 Belangrijke opmerking: u hoeft geen Paypal-klant te zijn om via deze bankgateway te betalen, maar het betalingsproces wordt uitgevoerd met uw debet- of kredietkaart zoals bij elke andere betalingsgateway van een bank. Eventueel kunt u aan het einde van het betalingsproces lid van Paypal worden.

Klik hier voor meer informatie.

5/ Terugbetalingen en garantie

We garanderen u producten met een garantie van 20 dagen. Als u om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met onze producten of diensten, laat het ons dan weten.

U kunt de ontvangen goederen binnen 20 dagen na verzending retourneren in de originele envelop en zonder schade, wijzigingen of aanpassingen.

Het eerste dat u dient te doen, is contact met ons opnemen en we zullen u een autorisatienummer voor de teruggave (RMA) toesturen en we zullen u de instructies voor de teruggave geven.

Terrugaves zonder RMA-nummer zullen niet worden uitgevoerd. Het RMA-nummer moet duidelijk zichtbaar zijn op de voorkant van de envelop die we ontvangen. Na ontvangst van de envelop, zal SOLNET doorgaan met het opnieuw verzenden van het product of het geld terugbetalen.

 

SOLNET TELECOM SL
Avenida de Manoteras, 8
Madrid, MADRID 28050
Spanje
+ 34 91 4023998 (telefoonnr.)
santa@gruposolnet.com
http://www.briefvansinterklaas.com